Reiki in je bedrijf

Een vitaal bedrijf met vitale medewerkers dat willen we natuurlijk allemaal! Maar ja, hoe hou je jezelf, je bedrijf en je medewerkers vitaal?

Reiki kan daar heel goed bij ondersteunen. Reiki biedt ontspanning en inzicht in handelen en gedrag. Reiki is daardoor heel goed toepaspaar binnen je bedrijf. Dit kan een korte behandeling op een behandelstoel zijn maar dit kan ook op een behandeltafel worden gegeven voor net dat beetje meer ontspanning.


Zijn er medewerkers die ergens tegen aan lopen en meer begeleiding nodig hebben dan kan dit ook. Dan zullen er naast de stoel of tafelbehandelingen ook gesprekken plaats vinden. Dit om inzicht te krijgen in wat er speelt en waar er uitdagingen liggen. Om zo je medewerker inzicht te bieden in wat hij of zij zou kunnen veranderen of wellicht te verwerken heeft.


Dit alles gaat uit van het Reiki principe.


Mocht het traject langer duren dan is het ook mogelijk voor je medewerker om een afspraak bij mij in de praktijk te maken.

Ik heb geen specifieke prijzen voor trajecten op mijn website staan voor bedrijven. Dit omdat ik graag een passende offerte op maat maak. Helemaal afhankelijk van wat de wensen zijn.

Wel vindt je hieronder de prijzen voor een dagje kennis maken met Reiki per persoon. Wil je zelf en je medewerkers kennis laten maken met Reiki? Vul dan het contactformulier in of bel mij via 06-39892449.

Prijzen nog aanpassen!!!!

Stoelbehandelingen (30 minuten)

1 tot 5 personen € 25.00
5 tot 10 personen € 22.95
11 tot 20 personen € 20.00
21 tot 25 personen € 17.50
Vanaf 25 personen € 17.50

(Tafelbehandelingen (30 minuten)

1 tot 5 personen € 39.95
5 tot 10 personen € 34.95
11 tot 20 personen € 32.95
21 tot 25 personen € 30.00
Vanaf 25 personen € 25.00

Mijn shop is vernieuwd

md asm 

Gewoon Reiki heeft haar shop verbetert en vernieuwd!

Nog mooier en overzichtelijker.

Met mooie en fijne verzorgende producten voor het hele gezin. 

U vind de shop HIER en ook via de link in de menubalk.

Wilt u meer weten, dan hoor ik dat natuurlijk graag!

Op stap naar bewust zijn

 

Vorige week woensdag ben ik letterlijk in de trein gestapt om mijn Reiki reis verder te volgen. Wat een fantastische ervaring was dit die ik al aan het uitwerken ben zodat ik alles snel met u kan delen om u ook verder te helpen. Bewustwording en vertrouwen stonden centraal. Ik heb heel veel geleerd en inzicht gekregen.

Ik wens u dit ook!

Heel bewust stap voor stap. Zet u bewust een stap? Of rent u alles voorbij? Wilt u een stap leren zetten naar bewust zijn?  Lastig? Soms, maar achteraf zeg u “hee dat viel mee….” Ik loop graag een stukje met u mee… Klik op de video om met mij mee te lopen.

 

Welke stap neemt u?

We willen allemaal graag ontspannen, minder angstig zijn en minder bezorgd zijn. Maar hoe doet u dat nu eigenlijk? We denken vaak dat naar de sauna gaan, een vakantie, even naar buiten gaan en uw hoofd leeg maken u echt laat ontspannen. Dit werkt deels. U ontspant op dat moment maar zodra u weer met een situatie geconfronteerd worden schiet u weer in de stress modus. Misschien niet direct voelbaar maar na verloop van tijd wordt het merkbaar. Vermoeidheid en slechter slapen, minder concentratie en meer en meer bezorgd voelen en wellicht hoofdpijn nemen steeds meer de overhand. Hier is wel iets mee te doen om het voorgoed te veranderen. Reiki kan u helen om anders met situaties om te gaan en patronen uit het verleden te doorbreken die direct invloed hebben en waar u steeds weer mee geconfronteerd wordt. Het is een rode draad die aandacht vraagt. Wilt u deze rode draad leren herkennen, erkennen en er mee aan de slag gaan? Neem dan nu een stap en neem contact op.

Ik loop graag een eindje met u mee.

Prijzen

Prijs Behandelingen, Trainingen & Workshops

Ik geef u graag een behandeling, training & workshop omdat deze uw leven echt kunnen veranderen u leert op een andere manier omgaan met situaties en ervaringen waar u niet gelukkig mee bent. Hoe u hier in de toekomst anders mee om kunt gaan. Heeft u het gevoel dat u steeds in hetzelfde kringetje rond draait? U weinig zelf vertrouwen heeft? U wilt wel stappen zetten maar u weet niet hoe u dit het beste kunt doen omdat u het gevoel heeft dat er iets dat u tegen houdt? Dan raad ik u aan om contact op te nemen om een afspraak te maken voor een Training Reiki.

Tevens biedt ik u de Workshop Ayurvedische voetmassage aan. Deze bied ik u aan omdat ik van mening ben dat de voeten heel vaak vergeten worden. Voeten zijn heel belangrijk. Ze dragen u de hele dag maar ook zijn ze de directe verbinding met onze aarde. Ze helpen u om gegrond te zijn en te blijven. Om u te helpen in uw eigen cirkel te blijven staan en zo uw vertrouwen te geven. Maar ook om u licht en ontspannen te voelen. 

Via onderstaande foto’s vindt u meer informatie over de Behandelingen, Trainingen & Workshops en kunt u deze eventueel direct boeken. Nadat u uw boeking geplaatst heeft, neem ik contact met u op om een afspraak met u te maken. Bij vragen of het maken van een afspraak dan kunt u natuurlijk ook contact met mij opnemen.

Een behandeling is vaak niet voldoende, er kan in overleg met u een traject worden afgesproken met een daarbij behorende prijsafspraak op maat. Neemt u hiervoor ook contact met mij op. 

Behandelingen

Reiki
1 Behandeling volwassenen
1 Behandeling kinderen

 

 

 

 

Massage
1 Ayurvedische Wellness Massage 60 min.
1 Ayurvedische Wellnes Massage 30 min.
1 Ayurvedische Voet Massage 15 min.
1 Metamorfose Massage
Sauna & Massage

 

 

 

 

Trainingen & Workshops
Trainingen
Reik 1
Reiki 2
Reiki 3A

 

 

 

 

Workshops
Reiki Introductie Workshop
Workshop Ayurvedische Voet Massage

 

 

 

 

Be You WebShop

Be You

 

 

 

 

 

“Eigenwijs”

Al jaren was ik moe, weinig energie en steeds minder kunnen ademen door mijn neus. Veel geprobeerd maar weinig hielp. Ik voelde mij onrustig en kwam er maar niet achter waardoor dit nu echt kwam. De Reiki principes die u hiernaast ziet en de zelfbehandeling en het ontvangen van een behandeling van een ander ontvangen hebben mij enorm geholpen. Ik heb veel buiten mijzelf gezocht en natuurlijk ben ik nagegaan waarom ik mijzelf zo voelde. Tot het een paar maanden geleden echt niet meer ging. Steeds meer ging mijn neus dicht zitten en steeds minder en minder energie. Ik kreeg een soort gevoel van “overleven” tot aan de operatie die toch echt wel nodig was. Zelf kreeg ik het niet meer opgelost.

 

Toch ben ik heel dankbaar want de tijd voor de operatie en de operatie zelf waar ik enorm tegenop zag en mijn herstel periode hebben mij laten zien dat ik vertrouwen mag hebben. Dankbaar mag zijn voor alles wat er gebeurd. Dankbaar voor mijn lieve en fijne gezin en daarnaast iedereen die mij in deze periode geholpen heeft op welke manier dan ook. Dankbaar dat Reiki er is en dat het mij laat zien dat angst, dankbaarheid, zorgen maken niet nodig is. En dat je vertrouwen mag hebben. Ik heb geleerd dat lief zijn voor jezelf enorm belangrijk is. Jezelf dus niet vergeten. Alleen maar aandacht naar de ander laten gaan klopt niet. Letterlijk werd is er benauwd van en zei mijn lichaam genoeg! en kreeg ik de kans om naar mijzelf te gaan luisteren. Stappen te zetten naar een andere manier van omgaan met mijzelf. stil te staan en daarover na te denken. Het heeft mij letterlijk rust en ruimte opgeleverd.

Was ik maar niet zo eigenwijs geweest dan had ik al heel wat onrust, zorgen en angst aangepakt en omgebogen naar rust en ruimte. De signalen bleven maar komen maar ik heb er nauwelijks iets mee gedaan. Maar ik weet ook… alles op zijn tijd!

Het heeft mij ook laten zien dat ademhalen niet zomaar iets is en dat je dat zomaar vanzelf doet! Ademhalen is iets wezenlijks en zo belangrijk! Ik kreeg na de operatie letterlijk meer lucht, maar ook de onrust verdween. Ademhalen geeft zoveel meer dan alleen maar de lucht die u inademt. Dus geef uw adem de ruimte en laat deze er zijn. Let er eens op. Adem door uw neus diep in naar uw buik en door uw mond weer uit waarbij u alles wat u niet meer dient uitblaast. Daarnaast heeft het mij laten zien dat je wanneer je jezelf wegcijfert er steeds minder ruimte overblijft voor jezelf. Het wordt letterlijk steeds benauwder en de ruimte van je eigen cirkel van “zijn” steeds krapper. Dus neem de ruimte voor uzelf en wees vriendelijk naar uzelf!

 

Om u bewust te maken van uzelf,
uw lichaam en uw adem
heb ik hieronder een
korte oefening toegevoegd.

Een korte meditatie voor uw ademhaling en het contact te maken met uzelf.

(Deze oefening kan gedaan worden op een stoel of meditatiekussentje)

* Sluit uw ogen
* Voel de grond onder uw voeten. Hoe voelt dit. Voelt het ontspannen maar staan ze wel stevig, waar raken ze de grond, raken ze de grond      licht of kunt u het contact versterken door een helder gekleurd koord of bijvoorbeeld takken via uw voeten de aarde in te laten gaan.
* Vanuit uw voeten gaat u door naar uw onderbenen, uw knieën en uw heupen
* Voel dan hoe u zit. waar uw zitvlak de stoel raakt.
*
Visualiseer dat er een mooi koord vanuit uw stuitje met een mooie heldere kleur diep de aarde in gaat.
* Is uw rug recht?
* Hoe voelt uw buik?
* Staat uw hoofd recht op uw romp of laat u deze juist naar voren hangen? Om te zorgen dat de energiestroom en de ademhaling zo goed
mogelijk is, is aan te raden ook uw hoofd recht op uw romp te houden.
* Voel of er nog spanning in uw lichaam aanwezig is. Is er nog spanning aanwezig ga met uw aandacht naar de gespannen plaats in uw
lichaam en voel of u deze alsnog kunt laten gaan.
* Zet uw handen in Gasho (beide handpalmen licht tegen elkaar met de vingertoppen naar boven)
* Adem in deze positie in een rustig tempo drie keer door uw neus in en door uw mond weer uit. Volg uw ademhaling tot in uw buik. Voel hoe
de ademhaling uw buik laat uitzetten en geheel vult en bij elke uitademing weer zacht en leeg wordt.

Verleg uw aandacht opnieuw naar uw voeten

* Visualiseer dat er een helder goud of geel licht via uw voeten vanuit de koorden of takken omhoog stroomt. Laat dit op een heel rustig
tempo binnen stromen terwijl u met uw aandacht bij uw voeten bent.
* Laat uw voeten vol stromen met dit heldere warme goudgele licht. Wanneer uw voeten tot aan uw tenen geheel gevuld zijn met dit heldere
licht verlaat u uw voeten en verlegd u uw aandacht naar uw benen, uw knieën, uw heupen, uw buik, uw bovenlichaam, rug, nek,
schouders, uw armen, handen en vingers en tenslotte uw hoofd. Tot uw hele lichaam volledig gevuld is.
* Voel hoe uw lichaam vol licht en vol energie aanvoelt.
* En laat dit voor een paar minuten “zijn” zolang dit voor u goed voelt.
* Breng dan nogmaals uw aandacht naar uw voeten en beweeg deze zachtjes, breng uw lichaam in een rustig tempo weer in beweging.         (Soms is het “aaien” of strijken over uw lichaam heerlijk om weer wakker te worden.)
* Open dan rustig uw ogen.

Ik wens u veel rust, licht, vertrouwen en liefde toe.

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken naar aanleiding van deze blog dan is het mogelijk om via mijn contactformulier contact op te nemen. Ik beantwoord uw vragen graag!

 

Mijn eerste Reiki behandeling

Je neemt plaats op de zachte ruime behandelbank waar je heerlijk op kan liggen.

Ik vind het best spannend simpelweg omdat ik niet zo goed weet wat ik kan verwachten.
De sfeer om mij heen is rustig en kalm wat wel heel prettig is.

Ilse begint heel zachtjes met het aanraken van mijn voorhoofd en start de behandeling.
Bijna direct begint mijn hele lichaam te trillen. Wat is dit? Hoe kan dat?Het gevoel ken ik wel, het is spanning of laat ik zeggen het punt dat je lichaam wil ontspannen maar het niet lijkt te lukken.

Dat trillen geeft mij aan dat er veel opgeslagen spanning in mij zit, wat erg confronterend is terwijl je dit ergens ook best wel weet en zelf ook merkt.

Wel vreemd, als ik thuis zelf probeer te ontspannen door te liggen in rust begin ik niet te trillen.
Thuis voel ik dat mijn lichaam niet echt ontspannen kan, hoe is het dan mogelijk dat tijdens een Reiki behandeling mijn lichaam wel tot het punt van ontspanning wil komen?!
Heb het trillen gewoon laten zijn, tegenwerken was eigenlijk onmogelijk.

Ilse haar handen voel je vederlicht op verschillende plekken van je lichaam tijdens een behandeling, dit vind ik totaal niet storend of vervelend.
Soms merk ik het bijna niet omdat mijn lichaam op een bepaalde manier bezig is met reageren waardoor de focus op mijn eigen lichaam ligt en niet zo zeer op wat Ilse doet.
Het is bijna een soort van mediteren qua gevoel, maar dat klinkt misschien een beetje zwaar?
Een soort bijna echt kunnen ontspannen en tot rust komen is meer wat ik bedoel.

Ondertussen praat ik gewoon met Ilse en praat Ilse met mij, op de een of andere manier kom ik tot een soort gesprek of laat ik zeggen dat er dingen in mij opkomen die ik uitspreek tijdens de behandeling.
In mijn geval in combinatie met spreken en huilen laat ik dan toch een klein stukje spanning los.


Als de behandeling klaar is krijg ik ruim de tijd even tot mijzelf te komen en in mijn geval een beetje bij te komen van de behandeling.
Heerlijk glaasje water erbij, nog even praten over de behandeling als je dat wil en het plannen van een volgende behandeling.

Direct na de behandeling voelde ik ruimte in mijn rug.
Mijn rug is lichter of er is spanning uit mijn rug, het is moeilijk te omschrijven hoe het voelt.
Het voelt heel anders als voor de behandeling, het is een prettig gevoel.
Het is best vreemd, ergens ben ik dan toch een beetje sceptisch maar merk ik wel dat Reiki iets met mij doet, hoe bijzonder is dat?!

Diezelfde avond was ik vroeg moe en heb ik enorm vast geslapen
Ook maak ik gebruik van een door Ilse gemaakte rustgevende olie die ik heerlijk op mijn voeten smeer en mijn polsen voor het slapen gaan.
Sinds ik dat gebruik slaap ik eigenlijk elke dag veel sneller in dan normaal gesproken.
Een Reiki behandeling doet zeker wat met mij, maar het is mij ook duidelijk dat een enkele Reiki behandeling voor mij niet voldoende is alle blokkades in mijn lichaam te doen oplossen.

Voor mij is dit een begin, een begin samen met Reiki en Ilse als coach!
Een begin van de zoektocht naar mijn ware zelf!
Een begin mijzelf te accepteren zoals ik ben en mij niet langer aanpassen aan hoe anderen willen dat ik ben!

Een begin die door trauma opgebouwde muur te laten zakken!
Een begin verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen leven

Een begin te kijken of jarenlange aangenomen overtuigingen mij nog wel dienen!
Een begin te ontdekken waar mijn grenzen nou echt liggen!
Een begin om te leren omgaan met mijn hooggevoeligheid!
Een begin (mijn emoties) weer te durven voelen!

Een begin weer te leren leven vanuit mijn hart!

Een ervaring rijker

Circa 15 jaar geleden ben ik voor het eerst met Reiki in aanraking gekomen. Een vriendin van mij heeft mij toen twee maal een behandeling gegeven. Het deed destijds bij mij niets anders dan hoofdpijn creëren. Ik had toen zoiets: “het zal wel, ik geloof niet dat er iets is”. Zeker omdat dezelfde hoofdpijn toen al 10 jaar in mijn leven was.

Dit jaar via Social Deal ben ik weer opnieuw met Reiki in aanraking gekomen in het kader van: “baat het niet, schaadt het ook niet”. In het hele proces van mezelf weer op de rit krijgen leek me dit een juiste stap. Dit keer had ik van tevoren opgezocht wat het was. De praktijk waar ik toen geweest was sprak me niet aan, maar met Social Deal heb je niet zoveel keus. Ik kon me wel voor het eerst sinds jaren echt ontspannen, dus ik ben verder gaan zoeken.

Omdat ik zelf vermoedde dat ik goed vast zat van binnen ben ik op zoek gegaan naar een Reiki Master en na het vergelijken van een aantal internetpagina’s sprak de pagina van Gewoon Reiki mij het meeste aan. De recensie die ik las over dat het totaal niet zweverig was, was voor mij doorslaggevend. Ten slotte moest ik wel 30 jaar blokkades doorbreken en ben ik opgegroeid in een technische en logische omgeving: “wat je niet kan beredeneren en reproduceren bestaan.

Na een korte e-mailwisseling heb ik met Ilse een afspraak weten te maken voor een eerste kennismakingsbehandeling. Ze wist mij op mijn gemak te stellen en heeft me weer leren ontspannen.
Op dat moment twijfelde ik nog steeds over of Reiki wel bestond, maar ik wilde er niet meer mee stoppen.
De ontspanning en de rust die ik kreeg waren heerlijk.

Bij de derde afspraak viel het kwartje. Er kwam iets bij me binnen wat me bijna rechtop deed zitten op de behandeltafel. Ik was daar heel blij mee, want dat betekende dat er meer gebeurde dan alleen maar ontspanning. En dat had ik nodig. Sindsdien zijn de behandelingen heerlijk. Vaak zijn de behandelingen best intens, maar er is ruimte genoeg om aan te geven als het te veel wordt. De intuïtie van Ilse is daarbij ook handig, want ik heb nooit echt geleerd om tijdig op de rem te stappen.
Wat ik heel fijn vind is de rust die de ruimte uitstraalt, de gesprekken voor de behandeling en dat ik na de behandeling even de tijd krijg om terug te komen. Ook de mogelijkheid dat ik tussen de behandelingen door via Messenger contact kan hebben met Ilse over mijn ervaringen en na-effecten geeft mij rust.

Naar een aantal behandelingen heb ik besloten om ook zelf de cursus te volgen.
In samenspraak met Ilse hebben we toen een datum geprikt die wat verder in de toekomst lag, want ik wilde weer te hard lopen. Daarnaast is gekozen om alleen het stukje zelfbehandeling te doen. Tijdens de afstemming voelde ik wel iets door me heen gaan, maar de zuivering leek niet veel te doen (werd alleen wat misselijk door brandend maagzuur)… tot de 3e week. Door wel iedere dag een zelfbehandeling te starten en regelmatig korte meditaties te doen knapte in de 3e week duidelijk een blokkade en ben ik echt begonnen met loslaten. Ik had toen ook pas het gevoel dat de afstemming daadwerkelijk startte. De zelfbehandelingen gaven ineens meer rust, mijn lichaam ging trillen en ik had het gevoel dat ik uit elkaar zou springen als ik niet wat ‘liefde’ kwijt kon. Het is niet altijd een fijn gevoel, maar toch ben ik er super blij mee! Iedere dag leer ik meer van mezelf over hoe ik hier nu mee om kan gaan en hoe ik de ‘liefde’ ook aan mezelf kan geven. Ook komen er nu langzaam inzichten over wat er gebeurd is in het verleden.

Waar komen de blokkades vandaan? Wanneer zijn die er gekomen? Maar ook: Waarom heb ik bepaalde keuzes gemaakt? Dat laatste komt nu meer naar boven, omdat ik bewuster keuzes ga maken en de keuzes zijn vaak hetzelfde als die ik vroeger moest maken. Toen bleef ik bij optie 1 steken, nu bedenk ik even wat optie 1 is en ga ik ook vaker voor optie 2. Die doet soms op dat moment meer ‘pijn’, maar is uiteindelijk wel gezonder voor me op de lange termijn.

Welkom bij Gewoon Reiki waar ontspanning en een andere manier van leven hand in hand gaan!

Ondersteunen vanuit de universele levens energie is het meest mooie wat er is. 

Ik laat je weer in beweging komen.

Niet alleen fysiek maar ook mentaal.

Krachtiger en meer in balans.

Dat doe ik vanuit mijn kennis en ervaring!

Heb je behoefte om weer balans te voelen en krachtiger in het leven te staan?

Kijkt rustig rond op mijn pagina. Heb je vragen of wil je een afspraak maken bereik mij via 06-39892449 of vul mijn contactformulier in.

Ik ondersteun je graag!