Anne de Vrieslaan 65, Zeist
06-39892449
gewoonreiki@gmail.com

Ik reserveer graag mijn tijd voor U

Ontdek jouw balans en kom thuis in jezelf

Helaas komt het voor dat een behandeling niet door kan gaan. Dat is heel begrijpelijk. Ik maak dan ook graag een andere afspraak met u. Echter komt het voor dat ik zit te wachten en er gereserveerde tijd voor iemand anders ingepland had kunnen worden. Daarom gelden er de volgende regels betreffende het maken van een afspraak.

  • Een behandeling boeken en betalen kan door op de foto in Prijzen en Reserveren te klikken en u wordt naar het betaalgedeelte van de webshop Be You geleid, hier kunt u uw bestelling via Ideal afronden. De tijd voor uw behandeling is definitief gereserveerd wanneer uw betaling bij mij binnen is.
  • Wilt u de behandeling verplaatsen en valt deze niet binnen 24 uur voor uw behandeling plaats zal vinden, dan verplaats ik deze kosteloos voor u.
  • Zegt u de afspraak binnen 24 uur af dan wordt de reeds betaalde behandeling niet aan u terug geboekt.
  • Een nieuwe behandeling kan dan worden afgesproken tegen het geldende tarief.