Massage

Ayurvedische Wellness Massage
Ayurveda betekent kennis van het leven. Ayurveda speelt net als Reiki een belangrijke rol om in balans te komen en te blijven. Naast een Ayurvedische Wellness Massage is een gezonde levensstijl belangrijk om je lichaam en geest gezond te houden. De voordelen van een massage zijn heel divers. Het helpt je beter in balans te zijn. En werkt dus op mentaal als fysiek niveau. Daarnaast is olie is voeding voor het lichaam. Het laat je huid stralen en geeft je huid wat het nodig heeft. Verwarmde olie zorgt voor een goede bloedsomloop en lichaamsfuncties worden zo gestimuleerd.
Deze massage wordt traditioneel door vrouwen aan vrouwen gegeven en heren aan heren.
Ik zet deze traditie als vrouw graag voort…

Ayurvedische voetmassage
Ayurvedische voetmassage voor meer energie. Het masseren van je voeten met een Vital Feet Bowl helpt je beter te ontspannen en versterkt je voetspieren. Dit zorgt voor een onvergelijkbaar gevoel van lichtheid en meer energie. Wanneer je je voeten regelmatig masseert met de Vita Bowl rust je eigen gewicht heel anders op je voetzolen. Je krijgt een lichtere manier van lopen, alsof je voeten zweven.

Metamorfose Massage
Een Metamorfose Massage helpt je net als Reiki weer in balans. Het helpt je om patronen en gewoontes te veranderen, los te laten of deze zo aan te passen dat  je je daar goed bij voelt. Kom bij Gewoon Reiki ontdekken wat deze fantastische manier van masseren voor jou kan betekenen!