Services

Wat ik u kan bieden

Reiki & Massage

Reiki

Reiki is een is een spirituele manier om uw Ware Zelf te ontdekken. Door het leren loslaten van angst en woede en zorgen. Dankbaar te leren zijn voor alles wat er op uw levensweg komt. Een leven te leiden waarin je eerlijk en vriendelijk bent naar uzelf en naar anderen.

Massage

Ayurvedische Wellness Massages zijn heerlijk, ze werken ontspannend maar kunnen ook in combinatie met Aromatherapie gegeven worden. U kunt bij mij diverse massages boeken. Zoals de fijne Metamorfose Massage die over de kleding heen gegeven wordt.

Read MoreReiki & Massage

Trainingen en Workshops

Wilt u zelf leren wat Reiki is en het toepassen zodat u zich beter in balans voelt, u zich minder zorgen maakt, minder snel boos bent? Leren hoe u vriendelijk en eerlijk naar uzelf en anderen kunt zijn? Of kies bijvoorbeeld voor de workshop ayrurvedische voetmassage.

Read MoreTrainingen en Workshops

Reiki in uw bedrijf

Waarom Reiki inzetten?
Vitale werknemers zijn de pijlers onder het succes van uw bedrijf. U creëert als werkgever het draagvlak voor gezonde en vitale werknemers. Op deze manier functioneert een gezond bedrijf organisch en dynamisch. Reiki levert daar een bijdrage aan. Voor uw medewerkers is het een toegevoegde waarde die invloed heeft op een klimaat waarin met plezier wordt werkt.
Reiki bevorderd het zelf herstellend vermogen van lichaam en geest! Meer informatie of een afspraak maken kan door contact op te nemen.

Read MoreReiki in uw bedrijf

Team

Uw behandelaar

Ilse Bausch

Een aantal jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met Reiki. Deze ervaring heeft mij laten inzien dat Reiki een hele fijne manier is om anders te gaan leven. Meer ontspannen, minder angst. Meer liefde en vertrouwen voor jezelf te hebben. dankbaar te zijn voor alles wat zich aan mij laat zien. Waar ik van mag leren. Deze ervaringen deel ik graag met u. Graag laat ik u hier ook kennis mee maken en ondersteun ik u u bij een andere manier van leven waarbij u echt voor u zelf kiest en het vertrouwen in uzelf toeneemt.

Naast de behandelingen bied ik u een ruime keuze aan natuurlijke en verzorgende producten. Omdat de buitenkant net zo belangrijk is als de binnenkant.

U kunt deze vinden via: www.gewoonreiki.nl/shop

Read More

Testimonial

Wat anderen ervaren

Kracht
- Meer mijzelf

Kracht

Sinds dat ik bij Ilse loop voel ik mij steeds krachtiger worden. En zijn nog wel eens dagen dat het minder gaat, maar weet hier veel makkelijker mee om te gaan. Ben nu meer mijzelf en laat mij niet meer beïnvloeden door anderen als zij het graag anders zien . Weet nu echt wat geluk betekend. Ilse bedankt!!

Chaos
- Naar innerlijke rust

Chaos

Reiki is zoveel meer dan je denkt Daar ben ik inmiddels wel achter gekomen. Had geen idee waar ik aan begon. Mijn leven was een chaos. Inmiddels )na hard werken is er innerlijke rust gekomen. Sta ook wat steviger op mijn benen, ook als mijn leven weer een 8baan is. Nog steeds dankbaar dat ik bij Ilse ben begonnen.

Coaching
- Een luisterend oor

Coaching

Bij Ilse voelde ik mij direct op mijn gemak. Zij komt op mij over als een liefdevol, geduldig, rustig en zacht persoon. De sfeer bij gewoon Reiki is relaxed en zeker niet zweverig te noemen. Het is ook niet alleen het ontvangen van Reiki tijdens een behandeling (eventueel i.c.m. aromatherapie en/of massage), maar ook een echt luisterend oor, adviezen en tips van Ilse die met elkaar als coaching voor positieve verandering zorgen. Ilse is ook altijd bereikbaar via verschillende social media, een antwoord krijg je altijd, deze extra ondersteuning vind ik heel prettig. Als jij ook aan jezelf wil werken of dingen wil verwerken op een positieve manier is een langer behandeltraject bij Ilse zeker aan te raden. Het doen van de cursus Reiki graad 1 (Reiki zelfbehandeling) heeft mij een prachtige tool in handen gegeven waardoor ik ook aan mezelf kan werken op de momenten dat ik daar behoefte aan heb.

Blog

okt 10 , 2018

Op stap naar bewust zijn

  Vorige week woensdag ben ik letterlijk in de trein gestapt om mijn…

Read More Op stap naar bewust zijn

sep 25 , 2018

Welke stap neemt u?

We willen allemaal graag ontspannen, minder angstig zijn en minder bezorgd zijn. Maar…

Read More Welke stap neemt u?

mrt 24 , 2018

“Eigenwijs”

Al jaren was ik moe, weinig energie en steeds minder kunnen ademen door…

Read More “Eigenwijs”