NVD


Met de Nationale Vitaliteitsdag dagen wij mensen uit om zelf de regie te nemen, om activiteiten te ontdekken in wat vandaag nodig is om eigen VITALITEIT te verbeteren in gezondheid, werk en privé. Deze dag is voor iedereen die weet dat gewoon DOEN het beste resultaat oplevert.

‘Voorkomen is beter dan genezen’…’Zelf het stuur in handen’. Kiezen voor een aanpak die werkt, begint bij jezelf. Kennis maken met een palet aan diensten die jou kunnen helpen fysiek en/of mentaal in beweging te blijven. Bewegen is vooruitgang! Wie wil dat nu niet?!

Duurzaam werken, inspelen op de veranderende arbeidsmarkt én het behoud van een goede Life-Balance vraagt steeds meer flexibiliteit en duidelijk weten wat je wilt en kunt. Het begint met aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling, maar plannen maken alleen is niet voldoende….DOEN is ons uitgangspunt. Aan de slag!

De Nationale Vitaliteitsdag wordt ook – met een aangepast programma – in-company georganiseerd. Om een idee te krijgen hoe dat eruit kan zien, nodig ik u van harte uit om deel te nemen aan de Nationale Vitaliteitsdag. Neem voor meer informatie gerust contact met me op!

Wil je nog meer weten? Bezoek dan ook onze website: www.nationalevitaliteitsdag.nl