Prijzen

Prijs Behandelingen, Trainingen & Workshops

Ik geef u graag een behandeling, training & workshop omdat deze uw leven echt kunnen veranderen u leert op een andere manier omgaan met situaties en ervaringen waar u niet gelukkig mee bent. Hoe u hier in de toekomst anders mee om kunt gaan. Heeft u het gevoel dat u steeds in hetzelfde kringetje rond draait? U weinig zelf vertrouwen heeft? U wilt wel stappen zetten maar u weet niet hoe u dit het beste kunt doen omdat u het gevoel heeft dat er iets dat u tegen houdt? Dan raad ik u aan om contact op te nemen om een afspraak te maken voor een Training Reiki.

Tevens biedt ik u de Workshop Ayurvedische voetmassage aan. Deze bied ik u aan omdat ik van mening ben dat de voeten heel vaak vergeten worden. Voeten zijn heel belangrijk. Ze dragen u de hele dag maar ook zijn ze de directe verbinding met onze aarde. Ze helpen u om gegrond te zijn en te blijven. Om u te helpen in uw eigen cirkel te blijven staan en zo uw vertrouwen te geven. Maar ook om u licht en ontspannen te voelen. 

Via onderstaande foto’s vindt u meer informatie over de Behandelingen, Trainingen & Workshops en kunt u deze eventueel direct boeken. Nadat u uw boeking geplaatst heeft, neem ik contact met u op om een afspraak met u te maken. Bij vragen of het maken van een afspraak dan kunt u natuurlijk ook contact met mij opnemen.

Een behandeling is vaak niet voldoende, er kan in overleg met u een traject worden afgesproken met een daarbij behorende prijsafspraak op maat. Neemt u hiervoor ook contact met mij op. 

Behandelingen

Reiki
1 Behandeling volwassenen
1 Behandeling kinderen

 

 

 

 

Massage
1 Ayurvedische Wellness Massage 60 min.
1 Ayurvedische Wellnes Massage 30 min.
1 Ayurvedische Voet Massage 15 min.
1 Metamorfose Massage
Sauna & Massage

 

 

 

 

Trainingen & Workshops
Trainingen
Reik 1
Reiki 2
Reiki 3A

 

 

 

 

Workshops
Reiki Introductie Workshop
Workshop Ayurvedische Voet Massage

 

 

 

 

Be You WebShop

Be You

 

 

 

 

 

admin

Geef een reactie