Blog,  Reiki,  Trainingen,  Workshop

Pas Reiki toe in uw bedrijf

Een vitaal bedrijf met vitale medewerkers dat willen we natuurlijk allemaal! Maar ja, hoe houdt u zichzelf, uw bedrijf en uw medewerkers vitaal?

Reiki kan daar heel goed bij ondersteunen. Reiki biedt ontspanning en inzicht in handelen en gedrag. Reiki is daardoor heel goed toepaspaar binnen je bedrijf. Dit kan een korte behandeling op een behandelstoel zijn maar dit kan ook op een behandeltafel worden gegeven voor net dat beetje meer ontspanning.

Zijn er medewerkers die ergens tegen aan lopen en meer begeleiding nodig hebben dan kan dit ook. Dan zullen er naast de stoel of tafelbehandelingen ook gesprekken plaats vinden. Dit om inzicht te krijgen in wat er speelt en waar er uitdagingen liggen. Om zo uw medewerker inzicht te bieden in wat hij of zij zou kunnen veranderen of wellicht te verwerken heeft.

Dit alles gaat uit van het Reiki principe.

Mocht het traject langer duren dan is het ook mogelijk voor je medewerker om een afspraak bij mij in de praktijk te maken.

Ik heb geen specifieke prijzen voor trajecten op mijn website staan voor bedrijven. Dit omdat ik graag een passende offerte op maat maak. Helemaal afhankelijk van wat de wensen zijn.

Reiki bevorderd het zelf herstellend vermogen van lichaam en geest!

Gewoon zomaar extra ontspanning bieden?
Ook dat kan. De tarieven (inclusief BTW) voor deze behandelingen staan wel vast en vind u hieronder.

(Stoelbehandeling)

1 tot 5 personen € 27.50
6 tot 10 personen € 22.95
11 en meer personen € 17.95

(Tafelbehandelingen (30 minuten)

1 tot 5 personen € 39.95
6 tot 10 personen € 29.95
11 en meer personen € 19.95

Open chat
Heb je een vraag?