Trainingen & Workshops

Reiki training

Bij Gewoon Reiki vindt je naast de mogelijkheid om te ontvangen ook de mogelijkheid om Reiki zelf te leren toepassen. Iedereen kan het en iedereen kan het leren. Dit is heel waardevol is voor je eigen proces. Je leert hoe je jezelf maar ook een ander kunt kunt behandelen. Je krijgt alle informatie over de Reiki leefregels die je helpen om inzicht te krijgen in je eigen handelen. Waardoor je leven veel lichter wordt.

Wanneer je de training bij Gewoon Reiki volgt maak je op een ontspannen manier kennis met Reiki. Wat is Reiki nu eigenlijk, waar komt het vandaan en wat dit systeem jou op kan leveren.

Er zijn vier trainingen

  • Reiki 1 
  • Reiki 2
  • Reiki 3A
  • Reiki 3B

Investering van je tijd
De trainingen bestaan uit diverse dagdelen. Dit varieert een beetje per persoon en aantal personen dat deelneemt. Gemiddeld duren de trainingen vier tot 6 dagdelen voor Reiki 1 en Reiki 2. Voor Reiki 3A en Reiki 3B plannen we meer dagdelen in. Dit kan oplopen tot 10 dagdelen. 

Het is niet noodzakelijk om alle trainingen te volgen. Met Reiki 1 kan je al heel veel bereiken. Wil je je meer verdiepen, dan kan dit met Reiki 2, 3A en 3B.

De Reiki introductie workshop bevat

De Reik introductie workshop en 1 Reiki behandeling

Workshop Vital Feet Bowl

Ayurvedische voetmassage

Onder de genot van een kopje thee geniet je van de Vital Feet Bowl. En leer je jezelf deze massage te geven. Je ontvangt de Vita Feet Bowl Vital met Feet Ghee, en een instructie DVD. De Vital Feet Bowl helpt je beter te ontspannen en versterk je je voetspieren. Dit zorgt voor een onvergelijkbaar gevoel van lichtheid en meer energie. Wanneer je je voeten regelmatig masseert met de Vita Bowl rust je eigen gewicht heel anders op je voetzolen. u zult een lichtere manier van lopen gaan ervaren.

Ervaar het gevoel van  meer energie, lichtheid!

De Reiki introductie workshop

In deze introductie workshop van ongeveer twee uur leg ik uit wat Reiki inhoudt, informatie over de training Reiki 1 en wat het voor u kan betekenen. Tevens ontvangt u een aantal persoonlijke tips en handvatten om alvast thuis mee aan de slag te kunnen.

Bij vragen of het maken van een afspraak mag je natuurlijk ook altijd contact met mij opnemen.

Open chat
Heb je een vraag?
Powered by