Trainingen

Reiki training

Bij Gewoon Reiki vindt je naast de mogelijkheid om te ontvangen ook de mogelijkheid om Reiki zelf te leren toepassen. Iedereen kan het en iedereen kan het leren. Dit is heel waardevol is voor je eigen proces. Je leert hoe je jezelf maar ook een ander kunt kunt behandelen. Je krijgt alle informatie over de Reiki leefregels die je helpen om inzicht te krijgen in je eigen handelen. Waardoor je leven veel lichter wordt.

Wanneer je de training bij Gewoon Reiki volgt maak je op een ontspannen manier kennis met Reiki. Wat is Reiki nu eigenlijk, waar komt het vandaan en wat dit systeem jou op kan leveren.

Er zijn vier trainingen

  • Reiki 1 
  • Reiki 2
  • Reiki 3A
  • Reiki 3B

Investering van je tijd
De trainingen bestaan uit diverse dagdelen. Dit varieert een beetje per persoon en aantal personen dat deelneemt. Gemiddeld duren de trainingen vier tot 6 dagdelen voor Reiki 1 en Reiki 2. Voor Reiki 3A en Reiki 3B plannen we meer dagdelen in. Dit kan oplopen tot 10 dagdelen. 

Het is niet noodzakelijk om alle trainingen te volgen. Met Reiki 1 kan je al heel veel bereiken. Wil je je meer verdiepen, dan kan dit met Reiki 2, 3A en 3B.

Bij vragen of het maken van een afspraak mag je natuurlijk ook altijd contact met mij opnemen.