Waarom Reiki inzetten?Waarom Reiki inzetten?

Vitale werknemers zijn de pijlers onder het succes van uw bedrijf. U creëert als werkgever het draagvlak voor gezonde en vitale werknemers. Op deze manier functioneert een gezond bedrijf organisch en dynamisch. Reiki levert daar een bijdrage aan. Voor uw medewerkers is het een toegevoegde waarde die invloed heeft op een klimaat waarin met plezier wordt werkt.

De toepassing van Reiki binnen uw bedrijf is geschikt voor iedereen. Maar voor mensen die in een herstel periode zitten maar ook om uitval i.v.m. ziekte te proberen voorkomen. Reiki helpt om te ontspannen en inzicht te krijgen in je eigen handelen. Kiezen voor Reiki binnen uw bedrijf helpt door meer ontspannen weknemers die zich in het algemeen meer ontspannen voelen en daardoor het werk beter en met meer plezier kunnen doen.

Reiki helpt en ondersteund het herstel bij of na ziekte zowel fysiek als mentaal. Meer informatie over Reiki en waarin Reiki ondersteund vindt u via Reiki info.
Graag bespreek ik met u in welke vorm u Reiki zou willen inzetten. Dit kan in de vorm van maandelijkse korte behandelingen voor iedereen die hier gebruik van wil maken tot behandeltrajecten.

Ook is het mogelijk om Reiki trainingen te organiseren voor uw medewerkers. Zij kunnen zichzelf maar ook anderen ondersteunen op het moment dat het nodig is.

Vraag naar de mogelijkheden!

Heeft u de intentie om Reiki te introduceren in uw bedrijf, maar wilt u eerst weten waar u aan begint en Reiki ervaren? U mag altijd contact met mij opnemen en ik kom u graag kennis laten maken met Reiki.

Ik help u graag bij de organisatie. Ook voor een vrijblijvende prijsopgave en de mogelijkheden kunt u contact met mij opnemen.

Reiki bevorderd het zelf herstellend vermogen van lichaam en geest!

Gewoon zomaar extra ontspanning bieden?
Ook dat kan. De tarieven (inclusief BTW) voor deze behandelingen staan wel vast en vind u hieronder.

Stoelbehandeling 15 minuten
Vanaf € 27,50
1 tot 5 personen € 27.50
6 tot 10 personen € 22.95
11 en meer personen € 17.95
Incl. Reiskosten tot 10 km vanaf Zeist
 
Tafelbehandeling 30 minuten
Vanaf € 39.95
1 tot 5 personen € 39.95
6 tot 10 personen € 29.95
11 en meer personen € 19.95
Incl. Reiskosten tot 10 km vanaf Zeist